خانه / تغذیه٬تناسب اندام / نکاتی درباره آشپزی که نمی دانستید!

نکاتی درباره آشپزی که نمی دانستید!

در بخش نکات آشپزی مجله سلامتی راستینه، مطالبی را با هم مرور خواهیم کرد.

سرخ کردن پیاز

نکات آشپزی

  • برای اینکه سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملأ از زرده جدا کنید و بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند سپس با همزن بزنید.
  • اگر موقع طبخ گوشت به آن نمک بزنیم ، گوشت سفت خواهد شد .
  • خرما را بعد از شستن برای مدت طولانی نگه ندارید، چون ترش می شود.
  • برای افزودن کشمش و گیلاس و آلبالو به کیک آنها را در کمی آرد که برای تهیه کیک اندازه گیری کرده اید، بغلتانید و بعد به مواد کیک اضافه کنید تا ته نشین نشود.
  • برای کاهش میزان اسیدیته در سس های حاوی گوجه فرنگی، کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم آن خنثی شود.
  • بهتر است خرما را به اندازه مصرف و با ریختن مقداری آب داغ روی آن شست.
  • حرارت بالا موجب تلخ شدن پیاز میشود. در زمان سرخ کردن پیاز از حرارت متوسط یا کم استفاده کنید.
  • برای سیاه نشدن سیب زمینی کافی است پس از کندن و خلال یا ریز کردن آن کمی آب ولرم درون ظرفی بریزید و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و تا زمان استفاده، سیب زمینی ها را در آن آب نمک نگه دارید. نمک موجود در آب موجب مزه دار شدن سیب زمینی می شود و هم از پس دادن ویتامین های سیب زمینی به آب جلوگیری می کند.

مقاله مرتبط : روش های طبیعی برای سفید کردن دندان ها

 

سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه

منابع
  • کتابخانه راستینه

منبع تصاویر 

  • pinterest
  • kitchenofpalestine

 

نوشته نکاتی درباره آشپزی که نمی دانستید! اولین بار در سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه پدیدار شد.


لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

سبزیجات کم کربوهیدرات مناسب برای رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات پایین

با سبزیجات کم کربوهیدرات آشنایی دارید؟ یکی از انواع رژیم های غذایی برای لاغری، رژیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *